|

|

Hyvän Painon Ystävien toiminnan tavoite on auttaa ihmisiä turvalliseen ja terveelliseen painonhallintaan sekä ennen kaikkea ylläpitämään saavutettuja painonhallinnan tuloksia.

Hyvän Painon Ystävät neuvoo terveellisen ravitsemuksen ja terveellisten elämäntapojen periaatteita. Hyvän Painon Ystävien KTP-painonhallinta-ohjelma perustuu Pohjoismaissa ja Baltian maissa suunniteltuihin, arvostettuihin ravitsemussuosituksiin ja -oppeihin.

Hyvän Painon Ystävien terveellinen KTP-painonhallintaohjelma on myös edullinen. Ohjelma neuvoo, miten syödä terveellisesti ja miten lisätä fyysistä aktiivisuutta. Ennen kaikkea se neuvoo, miten muuttaa omia ajatusrakennelmia ja niiden kautta omia ruokailutottumuksia pysyvästi painonhallintaa tukeviksi. Painonhallintaryhmässä saatava jokaviikkoinen palaute tukee omien valintojen sopivuutta ja auttaa tarkentamaan niitä.

KTP-painonhallintaohjelmaa noudattavalla paino putoaa terveellisessä ja turvallisessa tahdissa, noin 1 kilo viikossa. Jokainen päättää kuitenkin tavoitteensa ja tahtinsa itse, ryhmänohjaaja toimii tukena ja neuvonantajana, muttei tee päätöksiä kenenkään puolesta. Valinta ja vastuu on Sinun!

Ryhmätapaamisissa seurataan painonpudotuksen kehittymistä kerran viikossa. Katso kokooontumispaikat ja -ajat  täältä.
Jäsenillä on mahdollisuus ostaa edullinen 4  viikon kortti Hyvän Painon Ystävät -painonhallintaryhmiin.

Tavoitepainon saavuttaneet jäsenet saavat tavoitepainonsa ylläpitämisen tueksi ostaa edullisesti 4 viikon kortin Hyvän Painon Ystävät -ryhmätapaamisiin.

Hyvän Painon Ystävien ohjaajat ovat pätevöityneet työhönsä ryhmänohjaajakoulutuksessa.

Ravintoyksiköiden laskeminen
Hyvän Painon Ystävät KTP-painonhallintaohjelmassa kaikkien ruoka-aineiden sisältämä energiamäärä ilmoitetaan yksikköinä.

Päivittäinen käytettävissä oleva yksikkömäärä määräytyy sukupuolen, iän, pituuden ja painon mukaan yksilöllisesti. Yksikkömäärä jaetaan eri ruoka-ainetyyppien kesken siten, että ruokavaliosta muodostuu mahdollisimman monipuolinen ja kaikki elimistön tarvitsemat ravintoaineet, vitamiinit, kivennäisaineet ja rasvahapot sisältävä. Päivittäiset ruoka-ainelaskelmat tarkennetaan joka viikko ryhmätapaamisissa.

 

share |

Hyvän Painon Ystävät OY | Bergeninkatu 4 H; 20320 Turku | Puh. 0400 564 260| e-mail: info@hyvanpainonystavat.fi | Käyttöohjeet